The Belgian Voyage Club vzw info@bvc.be

Persmap

Welkom! Als u op deze pagina terechtgekomen bent, bent u n.a.w. als persverantwoordelijke, mediainstantie of bedrijf op zoek naar meer informatie over het fenomeen ‘Star Trek’ en onze vereniging, ‘BVC vzw’. Wij proberen de informatie op deze pagina zo vlot mogelijk voor u ter beschikking te stellen en up-to-date te houden.
Via deze weg willen we kunnen duidelijk maken dat de BVC vzw niet zomaar een “vereniging van Star Trek fans” is , maar steeds probeert het beste van zich te geven, ook naar de adverteerders & de ons steunende bedrijven toe. BVC vzw wil een medium zijn waardoor zowel de fans op hun wenken bediend worden, alsook bedrijven, omdat zij hun diensten en items aan de man kunnen brengen, mede dankzij ons.

  

Sponsering

Je eigen product of dienst adverteren naar een specifiek doelpubliek kan moeilijk zijn. Wij proberen dit te vergemakkelijken.
Aangezien The Belgian Voyage Club een vzw is, heeft u nog meer zekerheid door onze statuten: u kan alvast online onze statuten raadplegen.

 

Alle gegevens

Er zijn vele gevallen denkbaar waar een onderling gesprek wonderen kan doen. U wil een welbepaald interview, een TV-appearance, of een van onze aangeboden diensten gebruiken in een gewijzigde vorm? Aarzel niet om in eender welk geval contact op te nemen met ons Public Relations departement voor additionele vragen. Wij staan steeds voor u klaar. Rond de tafel ontstaan de beste idee├źn!

Alle andere contactgegevens van onze vzw vindt u op contactgegevens.