The Belgian Voyage Club vzw info@bvc.be

Bestuur

 

KRIS

Naam: Kris Leysen (Kris Hegh Russel) 
Functie: Voorzitster, Webmaster & Con Liaison
Info: Aangezien ik voor mijn werk en hobby websites maak, leek het ook normaal dat ik de website op mij zou nemen toen er een nieuwe website nodig was. Ook doe ik al jaar en dag de communicatie met FACTS en sinds dit jaar ook met ComicCon Belgium. Op deze beurzen staan we jaarlijks met een stand en ik moet dat in goede banen leiden. Niet altijd even gemakkellijk 😉 Ik werk graag voor de club en ga heel graag naar meetings, omdat ik me op meetings altijd thuis voel. Voor een keer ben ik eens niet de nerd die van Science-Fiction houdt, maar ben ik net als ieder ander daar aanwezig. Na zovele jaren in de club te zitten en na zovele jaren in het bestuur te zitten, kan ik in alle eerlijkheid zeggen: er is weinig dat ik liever doe in mijn vrije tijd dan met mede-nerds rondhangen en de BVC is hier het perfecte excuus voor!
Favoriete Star Trek serie & personage: The Next Generation & Enterprise (de twee zijn te anders om eerlijk te kunnen kiezen) – Worf
Niet-Star Trek hobbies: D&D, computer, gaming, lezen, modelbouw, muziek en veel te veel om nog op te noemen.
Motto: Save an animal, eat a vegetable.

DENNIS

Naam:  Dennis Decoster
Functie: Secretaris & Algemene Communicatie
Info: Ik ben op jonge leeftijd samen met mijn ouders naar TNG beginnen kijken en ging in 2016 voor het eerst naar FACTS. Daar leerde ik de BVC kennen en het klikte meteen. Al snel begon ik als vrijwilliger te helpen en de logische volgende stap volgde al snel. Als deel van het BVC bestuur wil ik terug het gevoel van een echte Belgische Star Trek community helpen realiseren.
Favoriete Star Trek serie & personage: DS9, Quark.
Niet-Star Trek hobbies: Badminton, World of Warcraft, Cocktails (rum & bourbon).
Motto: Everybody is a Genius. But If You Judge a Fish by Its Ability to Climb a Tree, It Will Live Its Whole Life Believing that It is Stupid

KIM

Naam:  Kim Verspreet
Functie: Financiën, sponsoring & PR
Info: Ik ben van kleins af aan al opgegroeid met Star Trek. Later is daarbij mijn interesse nog groter geworden en heb ik mij aangesloten bij de BVC.
Favoriete Star Trek serie & personage: DS9. Maar ik heb niet echt een favoriet personage.
Niet-Star Trek hobbies: Verschillende cardgames en Gamen.
Motto: Wat komt, dat komt.

KENNY

Naam: Kenny Ambroos (Kenny W.F. Ambrose)
Functie: Ledenadministratie, propmaster
Info: Ik ben fan sinds TNG en heb altijd Star Trek “blue print of the future “ gevonden, mijn interesse gaat dan ook voornamelijk naar props van Star Trek maar ook naar een Star Trek samenleving die in de bvc duidelijk merkbaar is, peace and hope now and in the future.
Favoriete Star Trek serie & personage: Ds9 en Tng , O’Brien, Quark, Data.
Niet-Star Trek hobbies: gitaar spelen, geocaching.
Motto: No matter what happens, keep going forward.